مصرف و محبوبیت چای قرمز گلستان در سالهای اخیر رو به افزایش بوده و به یکی از پرمصرفترین و محبوبترین چایها در بین دوستداران چای تبدیل شده است. آیا به خاطر طعم شدید خاکی آن است؟ یا به خاطر فواید متعدد آن برای سلامتی؟
دلیلش هرچه باشد، غیرقابل انکار است که چای قرمز طعمی بدیع و غیرقابل انکار دارد و در عین حال، خواص بیشماری را برای سلامتی به ما میدهد که به سختی میتوان آن را در هیچ چای یا دم کرده دیگری یافت.
چای قرمز پس از چای سبز به یکی از شناخته شده ترین انواع چای به دلیل قدرت ادرارآور و فواید آن برای کاهش وزن تبدیل شده است. اما چای قرمز بیش از یک متحد برای رژیم غذایی است.
منشا و فرآوری چای قرمز
چای قرمز از منطقه چینی Pu’er در یوننان (منطقه بهار ابدی) سرچشمه می گیرد، جایی که همه ساکنان آن را به عنوان چای Pu Erh می شناسند. در غرب ما هنوز چای Pu Erh را چای قرمز می نامیم، اگرچه آنها متعلق به همان نوع چای هستند.
چای قرمز طبق سنت قدیمی خود از برگ های چای سبز پس از تخمیر تهیه می شود که حداقل به مدت 2 سال و حتی بیش از 60 در بشکه های بامبو نگهداری می شود.
به دلیل این فرآیند تخمیر طولانی است که برگهای این چای آن رنگهای مایل به قرمز، ویژگی خاکی مشخص و مشخصترین رنگ مسی را نشان میدهند.
خواص چای قرمز
این چای اغلب به عنوان “چای امپراتورها” نیز شناخته می شود، زیرا نوشیدنی آن قرن ها پیش به عنوان بخشی از آیین های باستانی و سنت های شرقی مورد استفاده قرار می گرفت. بنابراین آنها از قبل می دانستند که این نوشیدنی طبیعی می تواند فواید بیشماری برای آنها به ارمغان بیاورد و در اجداد طب چینی از آن استفاده می کردند (آنها از آن برای حفظ بدن خود در شرایط عالی استفاده می کردند). بنابراین، با وجود گذشت سالها، چای قرمز به عنوان یک متحد طبیعی باقی مانده است که به رفع مشکلات و اختلالات مختلف کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.