غذاهای لبنی پرچرب حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده و مقداری کلسترول هستند چربی شیر حدود 70 درصد چربی اشباع، 25 درصد تک غیراشباع و 5 درصد چند غیراشباع است.
یکی از انواع پنیرهای پر طرفدار پنیر پارمزان است که قیمت پنیر پارمزان با توج به طعم و کیفیت آن تعیین می شود.
از آنجا که مصرف زیاد چربی های اشباع شده می تواند سطح کلسترول LDL را افزایش دهد و از آنجایی که پنیر اغلب دارای سدیم بالایی است، به طور کلی توصیه می شود که پنیر را در مقادیر محدود مصرف کنید زیرا اجزای آن ممکن است اثرات منفی بر سلامتی داشته باشند.
با این حال، بحث در مورد تأثیر پنیر بر سلامتی وجود دارد.
اگرچه دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده انتخاب لبنیات کم چرب ( شیر ، ماست و پنیر) را برای جلوگیری از بیماری قلبی عروقی (CVD) توصیه می کند، برخی گزارش ها نشان می دهد که لبنیات پرچرب ممکن است خطر ابتلا به CVD و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
[1] در این مطالعات پیشنهاد شده است که ممکن است مواد مغذی خاصی در پنیر، مانند کلسیم و اسید لینولئیک مزدوج، برای قلب محافظت کنند و انواع اسیدهای چرب اشباع شده در پنیر نسبت به انواع دیگر تأثیر متفاوتی بر قلب دارند.
همانطور که در گوشت قرمز وجود دارد. در طول فرآوری برخی از پنیرها، باکتری ها در مرحله تخمیر اضافه می شوند که ممکن است اثرات آن بر کلسترول خون را تغییر دهد.
با این حال، این یک نظریه نسبتاً جدید با شواهد اولیه است که عمدتاً از پنیرهای خاص تولید شده با پروبیوتیک ها ناشی می شود .
پنیرهای نرمتر مانند خامه ای، کلبه، بز و انواع رنده شده دارای رطوبت بالایی هستند و برای جلوگیری از رشد باکتری باید در یخچال نگهداری شوند
رطوبت کمتر در پنیرهای سفتتر از رشد باکتریها جلوگیری میکند، بنابراین نیازی به نگهداری در یخچال ندارند، اما دمای پایینتر میتواند طعم و بافت آنها را برای مدت طولانیتری حفظ کند.
به طور کلی، پنیرهای نرم باز شده در یخچال با دمای 40 تا 45 درجه فارنهایت حدود 2 هفته ماندگاری دارند.
پس از آن، خطر رشد کپک وجود دارد. تاریخ مصرف برچسب را برای اطلاعات نگهداری در مورد پنیرهای خاص بررسی کنید. پنیرهای سفت یخچالی باز نشده حدود 2-4 ماه دوام می آورند. اگر باز شوند حدود 1 ماه دوام می آورند.
پنیرهای سفت مهر و موم شده و باز شده در فریزر ماندگاری بیشتری دارند، یعنی حدود 7 ماه، اگر محکم از اکسیژن بسته شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.