سیر سیاه لاغری یا سیر سبز که معمولاً در تابستان در بازارهای کشاورزان ظاهر می شود، یکی دیگر از روش های کاشت سیر است. به جای کاشت سیر در پاییز و اجازه دادن به بهاری شدن آن تا شکل گیری میخک، سیر را در بهار بکارید و در پایان تابستان آن را برداشت کنید.
سیر بهاره شبیه پیازچه است و طعمی تازه، ملایم و تقریباً آجیلی دارد. سیر بهاره در غذاهای آسیایی رایج است و می توان از آن به عنوان جایگزینی برای تره فرنگی، پیازچه، پیازچه یا سیر در دستور پخت استفاده کرد (یک ساقه، فولر گفت، تقریباً برابر با یک حبه است). فولر شخصاً توصیه کرد سیر بهاره را خرد کنید و آن را با تخم مرغ درشت سرخ کنید.
سیر وحشی
همچنین چند گیاه به نام سیر وجود دارند که از نظر فنی جزو سیر نیستند.
شما می توانید سیر وحشی (Allium vineale) را که طعمی قوی دارد و می تواند برای طعم دادن به آبگوشت یا برای تعدادی از فواید دارویی استفاده شود، علوفه کنید. این در حالی است که در بسیاری از مناطق سیر وحشی علف هرز محسوب می شود و مصرف نمی شود.
وسترفیلد گفت: «سیر وحشی علف هرز چمنی بدی در جنوب است. “در حالی که می دانم سمی نیست اما گزارش شده است که طعم بسیار قوی و بدی دارد.”
اگرچه رمپ (Allium tricoccum) که گاهی پیاز وحشی یا تره وحشی نامیده می شود، بیشتر به پیاز مربوط می شود، طعمی بین پیاز و سیر دارد. آنها یک ماده همه کاره هستند که می توان آنها را بلانچ کرد، ترشی کرد، سرخ کرد، سرخ کرد یا در تعدادی غذا پخت.
فولر گفت: “شما آنها را در رستوران های سطح بالا می بینید که بهار می آید.” «این بیشتر چیزی است که مردم علوفه میکنند، اگرچه شما میتوانید آنها را پرورش دهید. رمپها بسیار آهسته تولید میشوند، بنابراین به مردم توصیه میکنم آنها را با حفظ حفاظت زیاد انتخاب کنند. یک برگ از آن دو را بردارید، کل گیاه را نبرید تا به زندگی ادامه دهد.»
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.