توت ها که در محلی با نام های موراس، آموراس یا آمینگیت شناخته می شوند، یک ستاره در حال رشد در کشاورزی فیلیپین هستند.
پس از انجام یک آزمایش سه ساله، یک شرکت ژاپنی دریافت که گیاه توت را می توان با موفقیت در این کشور کشت کرد و به ویژه برگ های آن را به منبع درآمد امیدوارکننده ای برای کشاورزان محلی تبدیل کرد.
از برگ توت خشک مشهدی برای تهیه چای استفاده می شود که دلیل اصلی این آزمایش سه ساله است. اما توت های واقعی نیز کاربردهای زیادی دارند.
برخی حتی توت را به دلیل محتوای مغذی و فواید بالقوه برای سلامتی، یک غذای فوق العاده می دانند.
توت معمولاً در مناطق معتدل و گرمسیری رشد می کند و به رنگ های سفید، سیاه یا قرمز وجود دارد.
توت ها شبیه توت خشک قاهان سیاه هستند و شیرین و ترش هستند.
آنها از دیرباز در طب سنتی برای درمان همه چیز از کرم حلقوی گرفته تا آرتریت استفاده می شده اند.
به این دلیل است که باید توت خشک اصفهان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید:
آنها حاوی مقدار خوبی پروتئین هستند، توت با 4 گرم پروتئین در هر 1/3 فنجان، حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر انواع توت ها و در واقع، بسیاری از میوه های دیگر است.
همچنین سایر مواد مغذی، توت همچنین دارای ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، ریبوفلاوین، آهن، کلسیم و فیبر است.
نسبت به سایر انواع توت سیاه خشک ها قند کمتری دارند، اگر هوس چیزی شیرین می کنید اما نگران مصرف بیش از حد شکر هستید، توت گزینه خوبی است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.