ترشک و لواشک های گواوا، انبه، موز، زردآلو و تمرهندی از معروف ترین ترشک ها هستند.
در طرز تهیه ترشک زردآلو از زرآلو با کیفیت و رسیده استفاده می شود که عطر و طعم بی نظیری را دارا است.
آنها ممکن است به عنوان میان وعده مصرف شوند که جایگزینی سالم برای شیرینی ها هستند و همچنین به عنوان مواد تشکیل دهنده در ساخت کلوچه ها، کیک ها و بستنی استفاده می شوند.
لواشک های میوه اغلب در بازار مواد غذایی سالم با استفاده از تصاویر بازاریابی مانند خالص، خشک شده در آفتاب و سرشار از ویتامین ها مورد هدف قرار می گیرند.
با استفاده از مواد اولیه موجود در طرز تهیه ترشک انار می توانید ترشکی خوشمزه و با کیفیت را تولید کنید.
نگهداری ترشک و لواشک های میوه به رطوبت کم (25-15 درصد)، اسیدیته طبیعی میوه و محتوای قند بالا بستگی دارد.
زمانی که ترشک و لواشک های میوه به درستی خشک و بسته بندی شوند تا 9 ماه ماندگاری دارند.
روشهای طرز تهیه ترشک آلوچه خشک در سراسر جهان بسیار محبوب است و با به کار گیری آن لوشاک های خوشمزه ای را طبخ می کند.
با فرآوری میوه ها به شکل لواشک، ضررهای پس از برداشت به حداقل می رسد و همچنین این محصول جایگزین عالی آب نبات های مصنوعی است.
از نظر کارآفرینی، ایده خوبی برای شروع به عنوان یک کسب و کار است.
میوه ها و سبزیجات در فصول اوج تولید می شوند، اما به دلیل عدم وجود امکانات نگهداری و ذخیره سازی، بازارها در فصل انباشت بیش از حد ذخیره می شوند و کالاها قبل از رسیدن به بازار فاسد می شوند.
در طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی از میوه ها و سبزیجات بسیار زیادی استفاده می شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.