با فروش ترشک زرد آلو و انار به مردم صاحب کاخ شوید.

ترشک و لواشک های گواوا، انبه، موز، زردآلو و تمرهندی از معروف ترین ترشک ها هستند.

در طرز تهیه ترشک زردآلو از زرآلو با کیفیت و رسیده استفاده می شود که عطر و طعم بی نظیری را دارا است.

آنها ممکن است به عنوان میان وعده مصرف شوند که جایگزینی سالم برای شیرینی ها هستند و همچنین به عنوان مواد تشکیل دهنده در ساخت کلوچه ها، کیک ها و بستنی استفاده می شوند.

لواشک های میوه اغلب در بازار مواد غذایی سالم با استفاده از تصاویر بازاریابی مانند خالص، خشک شده در آفتاب و سرشار از ویتامین ها مورد هدف قرار می گیرند.

با استفاده از مواد اولیه موجود در طرز تهیه ترشک انار می توانید ترشکی خوشمزه و با کیفیت را تولید کنید.

نگهداری ترشک و لواشک های میوه به رطوبت کم (25-15 درصد)، اسیدیته طبیعی میوه و محتوای قند بالا بستگی دارد.

زمانی که ترشک و لواشک های میوه به درستی خشک و بسته بندی شوند تا 9 ماه ماندگاری دارند.

روشهای طرز تهیه ترشک آلوچه خشک در سراسر جهان بسیار محبوب است و با به کار گیری آن لوشاک های خوشمزه ای را طبخ می کند.

با فرآوری میوه ها به شکل لواشک، ضررهای پس از برداشت به حداقل می رسد و همچنین این محصول جایگزین عالی آب نبات های مصنوعی است.

از نظر کارآفرینی، ایده خوبی برای شروع به عنوان یک کسب و کار است.

میوه ها و سبزیجات در فصول اوج تولید می شوند، اما به دلیل عدم وجود امکانات نگهداری و ذخیره سازی، بازارها در فصل انباشت بیش از حد ذخیره می شوند و کالاها قبل از رسیدن به بازار فاسد می شوند.

در طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی از میوه ها و سبزیجات بسیار زیادی استفاده می شود.

  • منابع:
    1. Fruit Leather
  • تبلیغات: 
    1. پسری 9 ساله که با خندیدن پولدار شد!
    2. گاز استریلی که باعث نجات جان بازیگر معروفی شد!
    3. هسته های خرمایی که در ساخت گردنبند به کار می رود!
    4. کم سن ترین کودکی که یک شب میلیاردر شد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.